Skræddersy e-kataloger til din organisation

Skræddersy e-kataloger til din organisation

31. januar 2017
Nu kan du skræddersy e-kataloger, så de kun indeholder de varer, du ønsker. Du har også mulighed for at bestille flere forskellige kataloger fra samme aftale, hvis ikke alle i din organisation skal have adgang til samme sortiment.

En helt ny brugerflade til katalogbestillinger på ski.dk giver dig mulighed for at udvælge præcis det sortiment på en aftale, du ønsker. Du kan således nøjes med at have de produkter i dit e-handelssystem, som er relevante for din organisation. Og du har mulighed for at bestille flere forskellige kataloger fra samme aftale, så forskellige enheder i din organisation kun modtager de kataloger, der er relevante for netop dem.

Bestil ét katalog til administrationen, ét til indkøbskontoret og ét til børnehaven

Hvis du fx er indkøber i en kommune, betyder det helt konkret, at du kan bestille ét katalog med udvalgte produkter til administrationen (kuglepenne, papir og ringbind), et andet katalog med udvalgte produkter til børnehaven (fedtfarver, printerpapir og skraldespande) samt et tredje til dit indkøbskontor. Du har på den måde mulighed for at styre, hvilke produkter din organisation får adgang til at se og købe.
Du kan under katalogbestillingen give hvert katalog sit eget unikke navn, så du kan organisere dine kataloger, som du ønsker.

Det bliver nemmere at administrere dine kataloger

Det nye set-up betyder, at du fremover skal oprette og administrere dine katalogabonnementer i SKI-kataloget. Helt konkret skal du bestille et katalog ved at oprette en indkøbsliste i SKI-kataloget​ og bestille kataloget ud fra den liste, du har oprettet. 

Du kan herefter løbende ændre din katalogopsætning samt tilføje og fjerne produkter direkte på listerne, når du ønsker. Du kan ligeledes give decentrale enheder i din organisation mulighed for at ændre i deres egne lister. Du kan også vælge at holde listerne låst eller helt private, så det kun er katalogadministratoren, der kan se og ændre dem.

Du har stadig mulighed for at bestille nye kataloger via et link fra aftalesiderne. Formularen til katalogbestillingen er dog opdateret med de nye muligheder.

Har din organisation katalogabonnementer allerede, bliver de overført til det nye set-up. Så du skal altså ikke selv gøre noget aktivt for at bevare dine abonnementer.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kontakt SKI

SKI kundeservice

SKI kundeservice

T . 33 42 70 00