Video: Lær at tildele på 02.15 It-rådgivning på 4 minutter

Video: Lær at tildele på 02.15 It-rådgivning på 4 minutter

26. januar 2018
Med SKI’s nye digitale tildelingsværktøj er det blevet lettere for dig at tildele på 02.15 It-rådgivning. Med få klik finder du frem til den leverandør, som bedst kan løse din opgave. En kort video guider dig igennem tildelingen. Se den her.

Vil du gerne vide, hvordan du nemt og hurtigt kan tildele din opgave på SKI’s it-aftale 02.15 It-rådgivning? Og samtidig sikre den nødvendige dokumentation for din tildeling? I denne video bliver du taget igennem alle trinnene i en tildeling med SKI’s nye digitale tildelingsværktøj.

Du finder også et digitalt tildelingsværktøj på SKI’s helt nye aftale 02.17 It-konsulenter. Det følger de samme principper som tildelingsværktøjet for 02.15, og du kan derfor også bruge videoen som en hjælp til at tildele, hvis det er it-konsulenter, du har brug for. Du finder tildelingsværktøjet på de to aftaler på aftalesiderne under afsnittet ”brug af aftalen”.

02.15 It-rådgivning kan du købe forskellige former for it-rådgivning. Du har også mulighed for at bruge aftalen til udførelse af konkrete opgaver i forlængelse af rådgivningen. Har du derimod primært brug for it-konsulenter til at udføre opgaver i forhold til eksempelvis drift eller udvikling, er det 02.17 It-konsulenter​, du skal bruge.

God fornøjelse med de nye digitale tildelingsværktøjer.