Vær med til at forme de frivillige aftaler

Vær med til at forme de frivillige aftaler

21. juni 2017
Skal du være med til at sætte dit aftryk på den nye aftale om computere eller ASP/Cloud? Og påvirke, at de på bedste vis imødekommer dine behov? Vi søger lige nu deltagere til referencegrupperne på fire frivillige udbud.

I løbet af efteråret starter referencegruppearbejdet på fire udbud af frivillige aftaler på it- og teleområdet, og du har mulighed for at være med. Som referencegruppedeltager bliver du involveret i og er med til at forme udbuddene. Dermed kan du være med til at sikre, at de kommende frivillige aftaler bedst muligt imødekommer din organisations aktuelle indkøbsbehov.

Referencegruppedeltager: ”Det kommer også os selv til gavn”

Referencegrupperne består af kollegaer fra hele den offentlige sektor, der enten arbejder med indkøb til dagligt, eller som har faglige kompetencer inden for aftaleområdet. Willy Kofoed, kontorchef i Uddannelses- og Forskningsministeriet har deltaget i flere referencegrupper og har hver gang fundet stor værdi i at være med:


 

  "Jeg har senest deltaget i referencegruppen på 02.15 It-rådgivning. Som deltager får man lov at levere sparring og input til SKI’s konsulenter, og dermed er man med til at påvirke og kvalitetssikre aftalerne. Indsatsen kommer også os selv til gavn, da vi får større værdi af aftalerne, når de matcher vores behov. Og så får vi en god dialog med SKI undervejs, som gør det nemmere at bruge aftalerne efterfølgende."

I oversigten nedenfor kan du se de frivillige aftaler, vi søger projektgruppedeltagere til samt en foreløbig tidsplan for opstart af udbudsarbejdet:

       Udb​u​d​​​​       Forventet opstart
       02.02 Computere       ​August 2017
       02.03 Servere og Storage ​        ​August 2017
       02.07 Kom​​m​unikati​onsudstyr- og løsninger   ​    September 2017
       02.19 ASP/Cloud-SaaS       ​September 2017


Interesseret?

Referencegruppemøderne vil blive afholdt i København, og vi forventer at grupperne mødes to til tre gange i udbudsforløbet. Vores mål er, at referencegruppen afspejler vores kunder bedst muligt, og derfor ser vi på sammensætningen på baggrund af de indkomne tilmeldinger. 

Hvis du eller en anden i din organisation er interesseret i at deltage eller høre mere om arbejdet, er du velkommen til at kontakte markedschef Mickey Abben Johansen. Du finder hans kontaktoplysninger nederst her på siden.

Du kan også læse mere om referencegruppemedlemmers opgaver og roller på SKI's hjemmeside.​​​​​​​​​​​​​​​​

Kontakt SKI

Mickey Abben Johansen

Mickey Abben Johansen

Kundechef, Kundeansvarlig

E - maj@ski.dk

T . 40 23 41 17