Tips og tricks til effektiv e-handel

Tips og tricks til effektiv e-handel

04. september 2018
Vil du lære af andres erfaringer? Have tips og tricks til at arbejde effektivt med SKI-kataloget? Videndele med andre, der også arbejder med e-handel? Så skal du deltage, når vi i slutningen af september holder temadage om e-handel i Horsens og i København.

På temadagene kommer vi bredt omkring e-handel, og hvordan e-handel kan medvirke til at skabe besparelser i indkøbsafdelingen. E-handelskoordinator i SKI Peter B. L. Andersen, der er primus motor på temadagene om e-handel, glæder sig især til ét af programpunkterne på dagen:  

”Holbæk og Vejen er eksempler på kommuner, der hver på deres måde har arbejdet aktivt på at skabe gevinster ved hjælp af e-handel, og de har lovet at komme og dele ud af deres erfaringer, så andre kan få glæde af dem. Vejen Kommune stiller op i Horsens, mens Holbæk Kommune stiller op i København,” siger Peter B. L. Andersen. 

Tips, tricks og videndeling    

Blandt offentlige indkøbere er der kommet fokus på e-handel og de fordele, der følger med. Det betyder, at indkøb på en SKI-aftale ofte sker via SKI-kataloget. Derfor er en dialog om udfordringer med e-handel - herunder SKI-kataloget - vigtig, påpeger Peter B. L. Andersen: 


Peter B. L. Andersen, e-handelskoordinator i SKI

”På temadagene samler vi brugerne af SKI-kataloget. Vi får bl.a. en snak om hverdagen, og de udfordringer de offentlige indkøbere oplever med e-handel – også i forhold til SKI-kataloget. Og så vil jeg og resten af SKI’s e-handelsteam give tips og tricks til, hvordan man kan arbejde mere effektivt med SKI-kataloget,” fortæller Peter B. L. Andersen.Hvis du vil læse mere om temadagene eller tilmelde dig med det samme, kan du læse mere om dagen i Horsens her og i København her.

Se også: Temadag om e-handel for selvejende institutioner​.

​​​​​​​​​​