Sommerlæsning: Se de mest populære artikler i år

Sommerlæsning: Se de mest populære artikler i år

26. juni 2018
SKI holder åbent hele sommeren, men telefonerne lukker lidt tidligere end normalt. Til inspirerende sommerlæsning har vi samlet de fem mest populære artikler i 2018, hvis du ikke fik dem læst i løbet af foråret.

Vi ændrer vores åbningstider de kommende uger pga. sommerferie. I ugerne 29-31 har vi åbent mandag-fredag kl. 08.00-14.30.

Fra mandag den 6. august 2018 går vi tilbage til vores normale åbningstider, som er mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.30.

De fem mest populære artikler i 2018

1. Sådan ændrer du dine kollegaers indkøbsadfærd med kommunikation 

Arbejder du på det centrale indkøbskontor, og tænker du måske, at det er umuligt at få de decentrale enheder til at bruge jeres indkøbsaftaler? Sådan behøver det ikke at være ifølge Jens Steen Larsen fra Rhetorica - du skal bare tilpasse din kommunikation. Her får du hans tre råd til hvordan. 

2. Tjeklisten: Er du klar til GDPR?

Ved du, om din virksomhed er klar til EU’s nye persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj? It- og digitaliseringschef Jesper Aarestrup fra Statsforvaltningen giver dig her de fem vigtigste tjekpunkter fra deres forberedelser – har du styr på dem alle? 

3. Region Syddanmark: Vi sparer penge på indkøb uden at gå på kompromis med patienternes velfærd

Målrettet og fælles indkøb har resulteret i, at regionerne har sparet 1,2 mia. kr. Penge, der kan bruges til at købe mere udstyr til det stigende antal behandlinger på sygehusene. Men hvordan gjorde de, og hvad har de lært? 

4. Fire råd til kontraktstyring

Selvom kontraktstyring til tider kan være en vanskelig disciplin, kan du ifølge Martin Møller Grønbæk, chef for aftalejura i SKI, gøre dit arbejde lettere ved at følge fire gode råd. 

5. Årsdagene: Planlæg pauserne, og udbyg dit netværk

Netværk er vigtigt, men hvem skal du gå hen til, når du er i et rum fyldt med mennesker, du ikke kender? Og hvad skal du sige til dem? Det behøver du ikke tænke på, når du deltager på Årsdage for offentligt indkøb. Vi har nemlig temabestemte netværks-øer, hvor du nemt kan opsøge og dele viden i pauserne. 

Vi ønsker alle en god sommer.

​​​