Sommerlæsning: Se de mest læste artikler i år

Sommerlæsning: Se de mest læste artikler i år

21. juni 2017
SKI holder åbent hele sommeren, men telefonerne lukker lidt tidligere end normalt. Til gengæld har vi samlet de fem mest populære artikler i 2017, hvis du gik glip af dem i løbet af det travle forår.

Vi ændrer vores åbningstider de kommende uger pga. sommerferie. I ugerne 28-31 har vi åbent mandag-fredag kl. 08.00-14.30.

Fra mandag den 7. august 2017 går vi tilbage til vores normale åbningstider, som er mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.30.

De fem mest populære artikler i 2017

 1. Årsdage 2017: Vi behøver ikke altid selv opfinde den dybe tallerken
  Der var både plads til de helt store politiske visioner fra ministeren og økonomiske teorier fra professorerne samt inspiration til at arbejde med kontraktstyring og it-outsourcing i praksis, da SKI i sidste uge holdt årsdage i København og Aarhus.

 2. Kontor, daginstitution, plejehjem og mere til: Find møblerne på din delaftale
  Den nye frivillige aftale 03.13 Møbler træder i kraft mandag d. 15. maj. Aftalen er let at overskue, fordi delaftalerne er målrettet forskellige brugeres behov. Derudover har aftalen et bredt sortiment af møbler i alle prisklasser og kvaliteter.

 3. Åbent for tilslutning: I Frederikshavn er de klar til den nye aftale på kontorartikler
  Vi har åbnet for tilslutning til den forpligtende aftale 50.55 Kontorartikler. Frederikshavn Kommune har sparet over 50 pct. på deres indkøb på den nuværende aftale og er derfor ikke i tvivl om, at de også skal med på den nye aftale.

 4. Tre tips til høj compliance
  Vil du også sikre høj compliance på forbrugsartikler? Eller måske på en helt anden aftale? Kasper Skau fra Holbæk Kommune giver dig her tre gode råd til at nå i mål, så dine gevinstberegninger rent faktisk bliver til gevinster.

 5. Top tre: De mest populære SKI-aftaler i 2016​
  SKI’s ca. 50 rammeaftaler omfatter en bred palet af standardiserede produkter, herunder computere, kontorvarer, fødevarer, vikarydelser, managementydelser og tele/data. Men hvad har I egentlig købt mest af via SKI’s rammeaftaler i 2016?

Vi ønsker alle en god sommer.​