Nyt SKI-katalog gør det muligt at søge på tværs af aftaler

Nyt SKI-katalog gør det muligt at søge på tværs af aftaler

25. marts 2015
SKI har åbnet for en ny søgemulighed på ski.dk. SKI-kataloget giver dig mulighed for at søge produkter på tværs af alle SKI’s aftaler, sammenligne priser og oprette indkøbslister. SKI-kataloget har ligeledes en ny og forbedret brugerflade.

SKI’s nye søgefunktion, SKI-kataloget, er nu tilgængelig på alle aftaler. SKI-kataloget gør det muligt at søge på tværs af alle de aftaler, der har e-kataloger tilknyttet. Du kan som hidtil også søge og få vist produkter på enkelte aftaler.

SKI-kataloget har en forbedret brugerflade, der blandt andet præsenterer informationer om de enkelte produkter på en mere overskuelig aftale.

Indkøbslister

I SKI-kataloget kan du også oprette en indkøbsliste, som samler informationer om de produkter, du ønsker at købe eller sammenligne. Du har også mulighed for at oprette flere indkøbslister ad gangen, så du kan opdele dine indkøbsbehov. Indkøbslisterne deles automatisk mellem brugerne af ski.dk i din organisation.

Sådan kommer du godt i gang

Du finder et link til SKI-kataloget i de tre topmenuer varer, tjenester og it+tele. Du kan finde vejledninger til, hvordan du søger i SKI-kataloget og opretter indkøbslister her.

For at få det fulde udbytte af SKI-kataloget skal du være logget ind på ski.dk (under menupunktet ”Min Side”), når du søger.  

​​​​