Ny video: Lær at tildele på 02.17 It-konsulenter på under 4 minutter

Ny video: Lær at tildele på 02.17 It-konsulenter på under 4 minutter

24. april 2018
Vi gentager succesen fra 02.15 It-rådgivning med video om, hvordan du også bruger det nye digitale tildelingsværktøj på 02.17 It-konsulenter. Med få klik finder du frem til den leverandør, som bedst kan løse din opgave. Den korte video guider dig igennem tildelingen.

Vil du gerne vide, hvordan du nemt og hurtigt kan tildele din opgave på SKI’s it-aftale 02.17 It-konsulenter​? Og samtidig sikre den nødvendige dokumentation for din tildeling? I denne video bliver du taget igennem alle trinnene i en tildeling med SKI’s sidste nye digitale tildelingsværktøj.
Du finder også et digitalt tildelingsværktøj på 02.15 It-rådgivning. Det følger de samme principper som tildelingsværktøjet for 02.17.

Du finder tildelingsværktøjet på de to aftaler på aftalesiderne under afsnittet ”brug af aftalen”.

02.17 It-konsulenter kan du nemt købe udførende konsulenter på timebasis i forhold til konkrete opgaver. Du har også mulighed for at anvende rammeaftalen til udførelse af rådgivningsopgaver, som har direkte tilknytning til de udførende konsulentydelser. Har du derimod primært brug it-rådgivning i forhold til eksempelvis udførelse af konkrete opgaver i forlængelse af rådgivningen, er det 02.15 it-rådgivning, du skal bruge.

God fornøjelse med de digitale tildelingsværktøjer.

​​