Nu kan du købe og forny dine licenser til IBM-, SAP-, SAS- og Microsoft-kompatibelt software

Nu kan du købe og forny dine licenser til IBM-, SAP-, SAS- og Microsoft-kompatibelt software

28. marts 2017
Den nye aftale 02.06 Standard software er netop trådt i kraft. På aftalen er der flere leverandører og et bredere sortiment, så nu kan du både forny dine licenser og tilkøbe nye.
”Telefonerne har kimet her på det sidste, for der er mange, der snart skal have fornyet deres licenser. Derfor er vi glade for, at vi nu kan meddele, at den nye og bredere aftale om standard software er trådt i kraft,” siger Arne Sahlberg, kundeansvarlig i SKI, og fortsætter: ”Vi sidder klar ved telefonerne og gør alt, hvad vi kan for, at alle kan få fornyet deres licenser, inden de udløber.”

 ”Langt flere kan få glæde af den nye aftale, og det betyder, at de kan spare en masse ressourcer på, at de ikke selv skal gå i udbud.​
 
Til forskel f​​ra den gamle aftale om standard software består den nye aftale af fire delaftaler, hvor du kan købe standard software, der er kompatibelt med IBM, SAP, SAS og Microsoft. 

”Langt flere kan få glæde af den nye aftale, og det betyder, at de kan spare en masse ressourcer på, at de ikke selv skal gå i udbud. På aftalen får du gode priser og vilkår, og samtidig er aftalen teknologisikret, fordi vi har udbudt 31 kategorier af software frem for producenter, så ny teknologi også kan blive omfattet af aftalen,” siger Arne Sahlberg.
 
Mere information
​​​​

Kontakt SKI

Arne Sahlberg

Arne Sahlberg

Chefkonsulent, Kundeansvarlig

E - asa@ski.dk

T . 22 59 25 07

Anders Lisby Madsen

Anders Lisby Madsen

Kontraktstyringschef, Kontraktansvarlig

E - alm@ski.dk

T . 22 14 36 45