Mange laver denne fejl, når de taler om digitalisering. Gør du?

Mange laver denne fejl, når de taler om digitalisering. Gør du?

13. marts 2019
Langt de fleste har kun fokus på effektivisering, når de taler digitalisering. Det er ifølge ph.d. og ekspert i kunstig intelligens, Thomas Terney, helt forkert. Find ud af hvordan du får det rigtige fokus på digitalisering i din organisation.

​Med vid og humor begejstrede ph.d. og ekspert i kunstig intelligens Thomas Terney deltagerne på den første udgave af Offentligt it-indkøb. Vi har derfor igen inviteret Thomas til at give os sin vinkel på et aktuelt emne, når vi den 9. april åbner dørene for Offentligt it-indkøb 2019. 

Denne gang handler Thomas Terneys oplæg om digitalisering og dataetik, og hvordan du skal håndtere den debat som offentligt ansat. Thomas uddyber: 

”Selvom man til tider kunne tro det modsatte, handler digitalisering om meget mere end effektivisering. Meget af fremtidens digitalisering kommer til at handle om oplevelsen af den personlige service, drevet af kunstig intelligens ud fra data om brugeren eller borgeren. Så i fremtiden bliver det svært at tale om digitalisering uden også at tale om dataetik.”

Kom og hør det tankevækkende oplæg med Thomas Terney tirsdag den 9. april i Aarhus. Tilmeld dig her.

Læs også: Sådan får du både et godt overblik og inspiration på kun én dag​​

​​​​​​​