Forpligtende aftaler: Få overblik over høringer og tilslutninger i første kvartal af 2017

Forpligtende aftaler: Få overblik over høringer og tilslutninger i første kvartal af 2017

30. november 2016
Vi er i gang med udbudsarbejdet på ti forpligtende aftaler. Få et overblik over de syv aftaler, hvor hørings- eller tilslutningsperioden indledes i første kvartal af 2017. Alene i løbet af januar åbner vi for høring på fire aftaler.

Med økonomiaftalen for 2016 har KL og regeringen besluttet, at der frem mod 2020 skal udvikles yderligere 15-20 forpligtende aftaler, samtidig med at den eksisterende aftaleportefølje genudbydes. Det betyder, at aftaleporteføljen af forpligtende aftaler i SKI vokser stødt. 

Lige nu er vi i gang med udbudsarbejdet på ti forpligtende aftaler, heraf ni aftaler hvor hørings- og tilslutningsperioden vil blive gennemført i løbet af 2017.

Høringer og tilslutninger i første kvartal 2017

I løbet af januar 2017 forventer vi at åbne for høringsperioden på i alt fire aftaler. Høringen bliver fulgt op af en kommunal tilslutningsperiode. 

På nuværende tidspunkt regner vi med at åbne for tilslutningen på to aftaler i løbet af februar 2017. Herefter vil hørings- og tilslutningsperioderne på de resterede igangsatte udbud fordele sig mere jævnt ud over året.

I skemaet nedenfor kan du få et overblik over de fo​rpligtende aftaler, hvor hørings- eller tilslutningsperioden​ forventes påbegyndt i første kvartal af 2017.


* Høringsperioden for udbuddet af bleer er udvidet til 2 måneder, da kommunerne i løbet af denne periode skal gennemføre en underhøring i deres ældre- og handicapråd.

Tidsplan og mere information

Via udbudskalenderen på ski.dk​ får du adgang til hvert enkelt udbud. Her kan du læse mere om de enkelte aftaler, der er undervejs, samt finde senest opdaterede tidsplan for det enkelte udbud. 

I kalenderen kan du vælge at se den fulde oversigt, eller du kan filtrere på aftaletyperne ’Forpligtende aftaler’ og ’Frivillige aftaler’. Du kan også vælge kun at se aftaleområderne ’Varer og tjenester’ eller ’It og tele’.​​​​