Få inspiration og ny viden til 2018 på kun én dag

Få inspiration og ny viden til 2018 på kun én dag

13. november 2017
Måske tænker du, at du har alt for travlt til at sætte en hel dag af til at deltage i Årsdage for offentligt indkøb? Ja, det er en hel dag, og det kan være, at du skal tidligere hjemmefra end normalt. Men har du tid til at lade være?

En arbejdsgruppe i SKI har de seneste måneder arbejdet på at sammensætte et program for Årsdage for offentligt indkøb 2018. Målet er at give dig inspiration og nye værktøjer til dit arbejde med indkøb i 2018. Tre af gruppens medlemmer har indvilliget i at løfte lidt af sløret for, hvad de hver især mener, du specielt skal glæde dig til.

Netværk, netværk, netværk

Mickey Abben Johansen, markedschef i SKI, har en klar prioritet i forhold til årsdagene: 

"På årsdagene i 2018 vil der være flere nye tiltag, der skal fremme mulighederne for at netværke – både med andre deltagere og med SKI.” ​

”Rigtig mange deltagere vægter netværk med kollegaer fra andre organisationer meget højt på årsdagene. Det giver de både udtryk for, når jeg møder dem rundt omkring i landet, men også i de skriftlige evalueringer af dagene,” siger Mickey Abben Johansen og uddyber: 

”Derfor vil der på årsdagene i 2018 være flere nye tiltag, der skal fremme mulighederne for at netværke – både med andre deltagere og med SKI.” 

Inspiration på tværs af sektorer

Kundepartner Jens Hedegaard Madsen rådgiver til daglig SKI’s kunder i staten og på selvejeområdet. Han fremhæver, at arbejdsgruppen har fokuseret på, at alle dele af den offentlige sektor er repræsenteret i programmet, men samtidigt at indlæg og indkøbsfaglige temaer kan inspirere på tværs: 

​Arbejdsgruppen har fokuseret på, at alle dele af den offentlige sektor er repræsenteret i programmet.

”En indkøber i staten skal også kunne finde læring og inspiration i et indlæg fra en kommune eller region – og omvendt,” fortæller Jens Hedegaard Madsen engageret og understreger: 

”Det synes jeg er lykkedes ganske godt med det program, vi inden længe kan præsentere.”

Fra modstander til medspiller

Gruppen fremhæver også et indlæg med Jens Steen Larsen, der er senior advisor i Rhetorica. Ifølge markedschef Bjarne Jørgensen vil indlægget ramme alle, der arbejder med compliance og persondatalovens implementering:

”Jens Steen Larsen har lovet at komme med et inspirerende indlæg, som giver os nogle brugbare værktøjer, når kollegaer skal følge retningslinjer og politikker. Han vil give konkrete værktøjer og teknikker, så indkøbsfunktionen fremstår som medspiller frem for modstander.”

Andet og mere at glæde sig til…

Derudover vil der været to sessioner dedikeret it-området. Indlæggene vil bl.a. berøre persondataloven, og hvordan man helt konkret organiserer sig, så man er sikker på at overholde loven i praksis. 

Udover SKI’s adm. direktør Signe Lynggaard Madsen, der byder velkommen og giver sit syn på offentligt indkøb anno 2018, har vi et par overraskelser i ærmet.

Tilmeldingen til Årsdage for offentligt indkøb 2018 åbner ultimo november 2017. Hold øje med invitationen i din indbakke, i vores nyhedsbrev og på ski.dk/arrangementer​​. ​​​​