EU-roaming bliver billigere på SKI’s teleaftaler

EU-roaming bliver billigere på SKI’s teleaftaler

18. april 2016
Den 30. april 2016 bliver det billigere for dig at ringe, sende sms’er og bruge data i og mellem EU-lande, hvis du har abonnement via vores frivillige aftale 02.08 Tele og data eller den forpligtende aftale 50.48 Tele og data.

Den 30. april 2016 sænkes loftet på roamingpriser i EU. Prisloftet er en del af en EU-forordning, der gradvist nedregulerer priserne på roaming inden for EU. Forordningen har hidtil kun reguleret roamingpakker til forbrugere. Den 25. november 2015 blev dette lavet om, så også roamingpakker indgået ved udbud omfattes af forordningen. Forordningen medfører et generelt prisloft på mobiltelefoni og datatrafik inden for EU samt Norge, Island og Lichtenstein.

Prisloftet betyder, at udlandstelefoni generelt bliver billigere for SKI’s kunder med telefonabonnementer via vores frivillige aftale 02.08 Tele og data eller vores forpligtende aftale 50.48 Tele og data. Priser, der allerede ligger under det generelle prisloft, vil forblive uændrede.

Udlandstelefoni bliver generelt billigere på telefonabonnementer via SKI's teleaftaler.

Nogle af vores kunder har fortsat leveringsaftaler på SKI’s frivillige aftale 02.08 Tele og data fra 2011. Leveringsaftaler på denne aftale vil også være omfattet af prisloftet pr. 30. april 2016. 

Højere roamingtakster i EU afskaffes formentlig i 2017 

EU har i flere år arbejdet mod en gradvis afskaffelse af roamingtakster inden for EU, en målsætning kendt som ”Roam Like at Home”. Det nye prisloft er en del af overgangen mod ”Roam Like at Home”, men det forventes først, at de højere roamingpriser afskaffes helt i juni 2017.

Du kan se de nye priser for 02.08 Tele og data og 50.48 Tele og data​ i aftaledokumenterne på aftalesiderne ski.dk, når prisloftet indføres den 30.april 2016.

Vær opmærksom på, at du skal være logget ind på ski.dk for at få adgang til dokumenterne.​

​​​​​​​​​​​​​​​​