Driftsstatus på alle aftaler på ski.dk

Driftsstatus på alle aftaler på ski.dk

19. december 2016
Nu kan du løbende orientere dig om driften på vores aftaler. Du kan følge med i, om e-kataloger er blevet opdateret, og om der er pris- og sortimentsændringer. Du finder driftsstatus på alle aftalesider.

Når du besøger vores aftalesider på ski.dk, kan du fremadrettet under båndet ”Relateret viden” se de seneste nyheder, arrangementer og kundecases, der relaterer sig til aftalen. Og du har også mulighed for at se seneste nyt vedrørende driften på aftalen under ”Driftsstatus”. 

Informationer om driften på vores aftaler

Driftsstatus vil indeholde de seneste informationer om driften på hver enkelt aftale. Det kan være, når e-kataloget på en aftale er blevet opdateret, eller når der er pris- og sortimentsændringer. Du kan også få øvrige generelle informationer om driften af aftalen.

Er der ikke noget nyt om aftalen, vil du under driftsstatus på aftalesiden blot blive henvist til en generel driftsstatus for alle aftaler.

Det kræver kunde-login at kunne følge med i driftsstatus på vores aftaler​

Det kræver kunde-login at kunne følge med i driftsstatus på vores aftaler, så du skal være logget ind som kunde for at få adgang.

Du finder driftsstatus under ”Relateret viden” på hver enkelt aftale og delaftale på aftalesiderne på ski.dk. Du kan også se en samlet oversigt over driftsstatus for alle aftaler. Her finder du også link og guide til RSS-feed.​​​​​​​​

Nyt om driftsstatus i din indbakke

Du har ligeledes mulighed for at abonnere på driftsstatus via et RSS-feed og på den måde få seneste nyt om driftsstatus på vores aftaler direkte i din indbakke. 

Gå til aftalelisten for at vælge den aftale, du vil se driftsstatus på.