Derfor deltager Roskilde, Aarhus, Herlev og Viborg i indkøbsdatasamarbejdet

Derfor deltager Roskilde, Aarhus, Herlev og Viborg i indkøbsdatasamarbejdet

23. maj 2017
Gennemsigtighed, benchmarking og optimering – det er nogle af grundene til, at Roskilde, Aarhus, Herlev og Viborg Kommune har valgt at deltage i indkøbsdatasamarbejdet. 50 kommuner er indtil videre tilmeldt. Er du ikke en af dem, kan du nå det endnu.

Steen Elhede, rådhusservicechef, økonomi og ejendomme – indkøb, Roskilde Kommune

"I Roskilde Kommune har vi tilmeldt os indkøbsdatasamarbejdet, fordi vi gerne vil have gennemsigtighed. Når vi bliver målt på tværs på de samme parametre, får vi et godt overblik over, hvordan vi performer i vores kommune, og hvor vi kan lære af​ andre. Sådan får vi mulighed for at prioritere nogle indsatsområder, hvor der er potentia​le for at gøre det bedre." 

Sidste frist for at tilmelde dig indkøbsdatasamarbejdet er den 30. maj. Tilmeld dig her

Anette Juhl Winther, indkøbs- og udbudschef, Aarhus Kommune 

”Aarhus Kommune har tilmeldt sig indkøbsdatasamarbejdet, fordi det giver nogle gode muligheder for at sammenligne sig med andre kommuner og finde ud af, hvor vi kan optimere. Samtidig vil vi også gerne bakke op om initiativet med at skabe gennemsigtighed og fælles læring på tværs af kommunegrænser.”

Mogens Mosegaard Nielsen, analyse- og indkøbschef, Herlev Kommune

”Vi har netop fået en ny indkøbsstrategi i Herlev Kommune, og derfor er det rigtig interessant for os at kunne benchmarke os i forhold til andre kommuner. Det giver os nemlig mulighed for at se, hvor vi har et yderligere potentiale. Det er første gang, vi er med i indkøbsdatasamarbejdet, og vi glæder os til at kunne se udviklingen i Herlev Kommune over flere år – både før og efter vores nye strategi er trådt i kraft. Herudover ser vi frem til at få udleveret ledelsesrapporter, som vi forventer at kunne gøre godt brug af i vores interne rapportering.”

Tina Bjørnholt, udbuds- og indkøbschef, Viborg Kommune 

”Indkøbsdatasamarbejdet gør os nysgerrige og giver mulighed for at identificere, hvor vores styrker og svagheder er. Efter min mening er det først, når vi sammenligner os med andre, at vi kan blive klogere på, hvordan det går i vores kommune.” 

Læs hele artiklen med Tina Bjørnholt her​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kontakt SKI

Bjarne Schmidt

Bjarne Schmidt

Analysechef

E - bs@ski.dk

T . 51 27 24 47

William Fellows-Jensen

William Fellows-Jensen

Chefkonsulent

E - wf@ski.dk

T . 20 24 55 52