Årsdagene: Planlæg pauserne, og udbyg dit netværk

Årsdagene: Planlæg pauserne, og udbyg dit netværk

09. januar 2018
Netværk er vigtigt, men hvem skal du gå hen til, når du er i et rum fyldt med mennesker, du ikke kender? Og hvad skal du sige til dem? Det behøver du ikke tænke på, når du deltager på Årsdage for offentligt indkøb. Vi har nemlig temabestemte netværks-øer, hvor du nemt kan opsøge og dele viden i pauserne.

Netværk, netværk og netværk. Vi hører det hele tiden – det er vigtigt. Men hos de fleste mennesker er det forbundet med en vis usikkerhed at indlede en samtale med personer, man ikke kender. Sådan behøver det ikke at være på Årsdage for offentligt indkøb 2018.

Her kan du bruge pauserne på bemandede netværks-øer, hvor kan du opsøge viden hos en SKI-ekspert og dele viden med kollegaer fra det offentlige Indkøbsdanmark, der deler dine interesser.

Hver netværks-ø behandler et tema, og vi har stillet vores klogeste hoveder til din rådighed. I år er temaerne:

  • E-handel 
  • CSR 
  • Indkøbsdata
  • It-aftaler

Planlæg din pause

Se, hvem du kan møde fra SKI på hver ø, så du kan forberede dine pauser.

E-handel


Gudrun Klint og Søren Ingemann-Olsen

På øen med e-handel kan du møde Gudrun Klint, kontraktstyringschef i SKI, og Søren Ingemann-Olsen, it-chef i SKI. Begge er tovholdere for IKA’s tænketank om e-handel, og sammen bidrager de med produkt- og teknisk kendskab om offentligt indkøb gennem e-handel.

Måske du vil dele dine input om vores seneste designopdateringer i SKI-kataloget? Læs mere om katalogets makeover her.​

Eller bliv klogere på vores formidling af e-kataloger her.


CSR


Katrine Pape Huldahl

Står CSR dit hjerte nær, og vil du tale med ligesindede? På denne netværks-ø kan du bl.a. møde Katrine Pape Huldahl, der er udbudsjurist og CSR-ansvarlig i SKI. Til dagligt har hun ansvar for koordinering af SKI´s indsats og krav i CSR-retlige sammenhænge, fx miljøkrav på vores aftaler. Katrine er også repræsentant for SKI i Forum for bæredygtige Indkøb og har deltaget i følgegruppen for udviklingen af Miljøstyrelsens udvikling af TCO-metodeværktøjer.


Indkøbsdata


Bjarne Schmidt og William Fellows-Jensen

Er du interesseret i det kommunale indkøbsdatasamarbejde, kan du på denne netværks-ø få en snak med Bjarne Schmidt, der er business controller i SKI og William Fellows-Jensen, der er chefkonsulent i SKI. Begge har været tovholdere på samarbejdet. De arbejder med data til dagligt og har fingrene helt nede i maskineriet, når de bl.a. udarbejder analyser og rapporter om indkøbsdata for kommunerne.


It-aftaler


Lars Grelck og Arne Sahlberg

Vil du vide mere om vores it-aftaler eller bare tale med to erfarne herrer inden for it-verdenen, så er vores ø om it stedet for dig. Her kan du møde Arne Sahlberg, der har lang erfaring inden for standardsoftware, hardware og netværksudstyr, og Lars Grelck, der er helt skarp på fagsystemer og cloud-løsninger. Begge er konsulenter i SKI’s rådgiverteam for it- og tele. Se alle vores it-aftaler her.

​​​