50.95 Sygeplejeartikler: Aftaledokumenter og e-katalog er på ski.dk

50.95 Sygeplejeartikler: Aftaledokumenter og e-katalog er på ski.dk

20. maj 2016
Den forpligtende aftale 50.95 Sygeplejeartikler er snart klar til brug. De tilsluttede kunders implementering kan gå i gang, da aftaledokumenter, e-katalog og vejledninger er tilgængelige på ski.dk.
Den 21. marts 2016 modtog SKI en klage over tildelingen på 50.95 Sygeplejeartikler. Klagenævnet har afgjort, at klagen ikke får opsættende virkning, og vi har underskrevet kontrakten med Mediq Danmark A/S. Det betyder, at de 54 kommuner og fem professionshøjskoler, der har tilsluttet sig, kan købe ind på aftalen fra den 23. maj 2016.

Hjælp til at købe ind på aftalen

For at hjælpe din kommune eller professionshøjskole i gang med at bruge aftalen har vi skrevet en vejledning, der tager dig gennem den praktiske anvendelse af aftalen. Vejledningen er tilgængelig via aftalesiden på ski.dk​. Her kan du ligeledes læse mere om aftalen og se, hvilke sygeplejeartikler du kan købe.

Sådan bestiller du sygeplejeartikler

Er din kommune eller professionshøjskole tilsluttet aftalen, kan du bestille sygeplejeartikler:

  • Pr. e-mail eller telefon hos Mediq Danmark A/S
  • Via en webshop på leverandørens hjemmeside
  • Via dit e-handelssystem, når du har hentet e-kataloget over i dit system. 

Sådan henter du e-kataloget

Fra i dag finder du ligeledes e-kataloget på ski.dk, så du kan hente det til dit eget e-handelssystem. Det gør du under ”opsætning af e-katalog” via ”min side” på vores hjemmeside. Når du er logget ind på ”min side”, skal du vælge det katalogsystem, du har i din organisation. Herefter bestilles e-kataloget via aftalesiden. Se evt. vejledning.​

Ikke-kommunale organisationer kan fortsat tilslutte sig aftalen 

Aftalen er åben for, at ikke-kommunale offentlige organisationer kan tilslutte sig aftalen, efter at den er sat i drift.

Har du behov for at købe diverse sygeplejeartikler, men er din organisation ikke tilsluttet aftalen, har du stadig mulighed for at købe ind på aftalen. Det gør du ved at tilslutte din organisation. Hvis du er i tvivl om du, hvordan du gør det, er du velkommen til at kontakte SKI.

Mere information om aftalen

Du kan læse mere om aftalen og finde relevante aftaledokumenter via aftalesiden på ski.dk.​​​​​