50.49 Standardsoftware: Klar til brug

01. marts 2016
Den forpligtende aftale 50.49 Standardsoftware er klar til brug. Atea A/S er leverandør. Skal din kommune gentegne Microsoft vedligeholdelsesaftaler inden den 1. april 2016, er der en række vigtige deadlines i den nærmeste fremtid.
SKI har underskrevet kontrakten på den forpligtende aftale 50.49 Standardsoftware med Atea A/S. Aftalen er dermed klar til brug fra i dag den 1. marts 2016.

Vi har været i tæt dialog med Atea A/S for at sikre, at alle de tilsluttede kommuner kan nå at få bestilt det ønskede antal Microsoft licenser inden den 1. april 2016. 

Vigtige deadlines

Der er en række vigtige deadlines i den nærmeste fremtid, som du skal være opmærksom på: 

  • Fredag den 4. marts: Deadline for EA-kunder. Senest denne dato skal din kommune have afsluttet samarbejdet med jeres nuværende leverandør
  • Mandag den 21. marts: Deadline for Select+ kunder for bestilling af licenser
  • Onsdag den 23. marts: Deadline for Campus/ESS-kunder for bestilling af licenser 

Møde med Atea A/S

I løbet af denne uge vil Atea A/S kontakte de kommuner, der er tilsluttet aftalen, for at aftale et møde. Formålet med mødet er, at kommunerne får fastlagt, hvad de skal købe på aftalen fremadrettet fx hvilke licenser skal gentegnes, og om der er behov for nye produkter mv.

Hvis din kommune mod forventning ikke bliver kontaktet af Atea A/S, så er du altid velkommen til at kontakte kontraktansvarlig hos SKI Torsten Høiagaard Knudsen. Se kontaktinformation nedenfor.

Mere information direkte til de tilsluttede kommuner

Vi har lavet en trin-for-trin guide, der beskriver, hvordan kommunerne skal bestille licenser på den nye aftale. Denne guide sendes direkte til den kontaktperson, der er indmeldt ved tilslutning til aftalen.​

Du kan læse mere om aftalen på ski.dk​.