50.49 Standardsoftware: Høring udskydes til ultimo oktober

06. oktober 2015
Den kommunale høringsperiode for det kommende forpligtende miniudbud 50.49 Standardsoftware udskydes til ultimo oktober, men vi forventer fortsat, at aftalen træder i kraft februar 2016.
Den udskudte høring betyder, at tilslutningsperioden tilsvarende åbner lidt senere end tidligere udmeldt, nemlig medio november 2015. Vær opmærksom på, at du ved tilslutning til aftalen skal have overblik over din kommunes eksisterende Microsoft-licenser.

Den kommunale høringsperiode for 50.49 Standardsoftware, der gennemføres som et forpligtende miniudbud under SKI’s frivillige aftale 02.06 Standard Software, udskydes til efter efterårsferien. Det betyder, at du får mulighed for at læse og kommentere miniudbudsmaterialet til 50.49 Standardsoftware fra ultimo oktober 2015. 

Den udskudte høringsperiode betyder, at tilslutningsperioden tilsvarende rykkes, så den begynder medio november 2015. Ændringerne får dog ikke indflydelse på ikrafttrædelsesdatoen, som vi fortsat forventer bliver i februar 2016.

Licensbehov skal angives ved tilslutning 

I forbindelse med tilslutning skal der vedlægges en bestillingsliste over de licenser, din kommune har behov for. Det betyder, at du skal have et overblik over kommunens eksisterende Microsoft-licenser, hvis du ønsker at tilslutte din kommune til aftalen. 

Overvejer du at tilslutte din kommune, og er du ikke allerede godt i gang med at danne dig et overblik over din kommunes eksisterende Microsoft-licenser, kan du med fordel begynde nu.

Hvis du har behov for rådgivning eller bistand til at skabe dig et overblik, kan du kontakte Microsoft eller din nuværende leverandør. 

Læs mere om aftalen, og hold dig opdateret om tidsplanen og udbuddet på ski.dk. Du kan også læse mere om 50.49 Standardsoftware i dette faktaark.

​​​