50.30 Møbler: Forny dit kontorlandskab

50.30 Møbler: Forny dit kontorlandskab

01. september 2016
Den forpligtende aftale 50.30 Møbler er trådt i kraft. Skal du forny eller supplere dit kontorlandskab med møbler, kan du som tilsluttet kunde bruge aftalen. Vejledninger, der hjælper i gang med at købe ind på aftalen, findes på ski.dk.

​​Den 4. juli 2016 modtog SKI en klage over tildelingen på 50.30 Møbler. Den 26. juli 2016 afgjorde klagenævnet, at klagen ikke fik opsættende virkning, og klager valgte herefter at trække klagen tilbage. Vi har efterfølgende underskrevet kontrakten med Scan Office, og de 70 kommuner og to øvrige offentlige organisationer, der har tilsluttet sig aftalen, kan nu købe nye kontormøbler via aftalen.

Hjælp til at købe ind på aftalen

For at hjælpe dig i gang med at bruge aftalen har vi skrevet en vejledning, der tager dig gennem den praktiske anvendelse af aftalen. Her kan du bl.a. læse, hvordan du køber ind på aftalen, og hvilke leveringsmuligheder du har, ligesom du får svar på en række oftest stillede spørgsmål. Vejledningen er tilgængelig via aftalesiden på ski.dk. Her finder du også øvrig relevant information om aftalen.

Sådan bestiller du kontormøbler

Er din organisation tilsluttet aftalen, kan du bestille møbler:

  • ​Pr. e-mail
  • Pr. telefon
  • Via bestillingsskema
  • Via dit e-handelssystem, når du har hentet e-kataloget over i dit system.

Du finder e-kataloget og kontaktinformationer til Scan Office via aftalesiden på ski.dk.

Ikke-kommunale organisationer kan fortsat tilslutte sig 

Aftalen er åben for, at ikke-kommunale offentlige organisationer kan tilslutte sig, efter den er sat i drift.

Så har du behov for kontormøbler til administrative arbejdspladser, men er din organisation er ikke tilsluttet aftalen, kan du stadig få mulighed for at købe ind på den. Det gør du ved at tilslutte din organisation. Hvis du er i tvivl om hvordan, er du velkommen til at kontakte SKI.

Mere information om aftalen

Du kan læse mere om aftalen på ski.dk og finde relevante aftaledokumenter via aftalesiden​.​​​​​​​​​