02.19 ASP/Cloud: Køb læringsplatforme til dit behov

02.19 ASP/Cloud: Køb læringsplatforme til dit behov

24. oktober 2016
Regeringen og KL har besluttet, at alle kommunale skoler inden udgangen af 2017 skal have implementeret en læringsplatform. Du kan med fordel købe den på SKI-aftalen 02.19 ASP/Cloud.

Med udgangen af 2017 skal alle skoler skal have en læringsplatform. Hver kommune kan selv vælge, hvilken platform de synes opfylder deres behov. 

Delaftale 2 på den frivillige aftale 02.19 ASP/Cloud, der er målrettet kommuner, indeholder et bredt udvalg af fagsystemer blandt andet markedets mest efterspurgte læringsplatforme.

Fordele ved aftalen

Hvis du køber din læringsplatform via denne aftale, opnår du en række fordele:

  • Priserne inkluderer både implementerings- og exitomkostninger. Begge dele er oplyst, når du afgiver din bestilling
  • Gode opsigelsesvilkår. Du kan til enhver tid opsige aftalen med tre måneders varsel, og tillægsydelser kan opsiges med en måneds varsel
  • Leverandørerne skal overholde de paradigmer, der er udarbejdet af KOMBIT i forbindelse med rammearkitektur og støttesystemer
  • Du skal ikke selv gennemføre et EU-udbud
  • Leverandøren varetager servicens governance, herunder drift, forvaltning og vedligeholdelse

Når du køber ind på 02.19 ASP/Cloud, indgår du som udgangspunkt en aftale med den leverandør, der bedst opfylder dit indkøbsbehov. Din aftale er fireårig, men der er mulighed for at forlænge kontrakten med to gange ét år.

Få hjælp til dit køb

På vores hjemmeside kan du læse mere om, hvad du kan købe på aftalen​. Du finder blandt andet et tildelingsværktøj, der hjælper dig til at finde frem til den rette platform og en PowerPoint-præsentation med lyd, som guider dig igennem købsprocessen trin-for-trin.

Har du spørgsmål til aftalen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Tinna Krogh-Andersen eller chefkonsulent Lars Grelck. Se kontaktinformationer længere nede på siden.​

​​​​​​