02.12 Kopi og print: Klar til brug

02.12 Kopi og print: Klar til brug

18. april 2016
SKI’s frivillige aftale 02.12 Kopi og print er klar til brug. Aftalens tildelingsformer gør den let at anvende og giver mulighed for at købe samlet ind på et bredt sortiment.

Du kan nu købe kopimaskiner og printere på SKI’s nye frivillige aftale 02.12 Kopi og print. Aftalen er målrettet alle offentlige organisationer, der har behov for at købe kopi- og printløsninger samt tilhørende service, tilbehør og softwaresystemer. 

Under udarbejdelsen af aftalen har vi været i tæt dialog med en række offentlige indkøbere for at sikre, at den nye aftale imødekommer markedets behov. På aftalen er det muligt at købe samlet ind, hvad enten du skal supplere dit eksisterende printmiljø, eller skal skifte hele miljøet ud.

Om den nye aftale

Sortimentet på aftalen omfatter:

  • Multifunktionsmaskiner – 15 modeller
  • Printere – 4 modeller
  • Service i relation til multifunktionsmaskiner og printere samt serviceaftaler og serviceydelser
  • Tilbehør til multifunktionsmaskiner og printere
  • Softwaresystemer inden for follow-me, betalingssystemer og printadministration

De tre leverandører på rammeaftalen er: 

  • Atea A/S med et sortiment bestående af Xerox multifunktionsmaskiner og HP printere
  • Ricoh Danmark A/S med Ricoh multifunktionsmaskiner og printere
  • Sharp Business Systems Danmark A/S med Sharp multifunktionsmaskiner og Epson printere

Tildelingsformer

Den nye aftale er enkel at anvende, idet tildelingsformen som hovedregel er direkte tildeling, uanset hvor mange maskiner du har brug for. Det vil sige, at der ikke er et øvre loft for, hvor mange maskiner du anskaffer pr. ordre ved direkte tildeling. Hvis du har særlige krav og ønsker, skal du benytte enten et forenklet miniudbud eller et klassisk miniudbud. Hvis du ønsker at anskaffe software, skal du anvende et klassisk miniudbud.

Priserne er 32 pct. lavere end på den tidligere frivillige aftale.

Gode besparelser og TCO-betragtninger

En benchmark-analyse foretaget af vores analyseafdeling viser, at priserne på den nye aftale er 32 pct. lavere end på den tidligere frivillige aftale på området. 

Aftalen er bygget op på den måde, at laveste pris ved direkte tildeling udregnes efter en TCO-betragtning, hvor både anskaffelsespris, strømforbrug og forventet antal klik (betaling for serviceaftalen) medregnes​. Laveste pris afspejler derfor dine reelle samlede omkostninger ved anskaffelsen.

Vi hjælper dig med at bruge aftalen

Vi stiller en række værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dig med at købe ind på aftalen. 

Hvis du køber ind via direkte tildeling, vil vi anbefale, at du bruger det tildelingsværktøj, vi stiller til rådighed på vores hjemmeside. Det beregner den billigste TCO-pris.

Hvis du planlægger et miniudbud blandt aftalens leverandører, kan du anvende et miniudbudskit med tilhørende vejledninger. Det letter arbejdet med at gennemføre miniudbuddet.

Værktøjerne finder du på aftalesiden for 02.12 Kopi og print​​, hvor du også kan læse mere om aftalen.​​​​​