02.07 Kommunikationsudstyr og – løsninger: Få overblik over de seks indkøbsmuligheder

02.07 Kommunikationsudstyr og – løsninger: Få overblik over de seks indkøbsmuligheder

19. december 2016
På aftalen kan du købe et bredt udvalg af kommunikations- og netværksudstyr, it-sikkerhedsprodukter, datacenterteknologi, tilbehør og tilknyttede ydelser. Til det kan du vælge mellem seks forskellige løsningsmodeller for dit indkøb.

Når du har behov for at købe kommunikationsudstyr, netværksudstyr og it-sikkerhedsprodukter mv. til din organisation, opnår du en række fordele ved at købe det på den frivillige aftale 02.07 Kommunikationsudstyr og -løsninger:

  • Der er flere leverandører på aftalen, hvilket medfører yderligere konkurrence på prisen af dit indkøb. 
  • Det er muligt at købe supplerende produkter til dit it-miljø ved direkte tildeling. 
  • Du har mulighed for at lave specialiserede miniudbud, hvor du kan fastholde leverandørens kompetencer over en længere periode eller købe sammenhængende løsninger

Seks modeller for dit indkøb

På aftalen har du mulighed for at købe ind på en måde, der tilgodeser dit specifikke behov, da der er seks forskellige indkøbsmodeller. Det betyder, at der er seks forskellige måder at købe ind via aftalen på. 

I skemaet nedenfor kan du få et overblik over, hvilke forudsætninger det kræver at bruge modellerne og i hvilken situation.


Læs mere om aftalen

Du kan læse mere om sortiment, levering og selve aftalen på aftalesiden på ski.dk​. Her finder du også tildelingskit og vejledninger til de enkelte tildelingsformer. 

Har du spørgsmål til aftalen, er du velkommen til at kontakte kundeansvarlig Arne Sahlberg. Se kontaktinformationer nedenfor. ​​​